Ons verhaal

Pure, natuurlijke voeding wordt nog te vaak geassocieerd met smakeloos, of saai. Daar brengen wij verandering in!

Nakd is van Britse herkomst maar is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar. We zijn er voor iedereen die beter, gezonder en bewuster wil eten. Simpel, gezond én lekker!

de wholefoods revolutie!

Niks is lekkerder dan de natuur zelf, dus waarom zou je het eindeloos bewerken, er veel aan toevoegen of, nog erger, het namaken? Wij geloven in wholefoods! Wholefoods zijn producten waarvan de ingrediënten 100% natuurlijk en minimaal bewerkt zijn. Nakd laat zich niet leiden door voedseltrends zoals minder suiker, weinig koolhydraten, veganistisch of wat dan ook. Voor ons gaat het om eten dat rechtstreeks uit de grond of uit de bomen komt.

De oprichter
we’re concious!

De oprichter

Nakd is opgericht door Jamie Combs, een ware Wholefood Revolutionist. Zijn doel: eindeloos bewerkte voeding vervangen door voedzame wholefoods. Pure, minimaal bewerkte producten zonder allerlei toevoegingen maar mét een geweldige en verrassende smaak.

Play
jamie combs our founder
 • The wholefoods revolution

  Terug naar wat de natuur ons te bieden heeft. Geen bewerkte ingrediënten en een waslijst aan toevoegingen: enkel noten en fruit, dat is alles!

  Lees meer
 • ZO WORDT NAKD GEMAAKT

  We maken de lekkerste repen. Bekijk hier hoe we dat doen.

  Lees meer
 • ONZE PRODUCTEN

  Van Carrot Cake tot Blueberry Muffin, van Lemon Cake tot Peanut Delight. Laat je verleiden door alle smaken en kies jouw favoriet!

  Lees meer